Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul va aproba săptămâna viitoare norme pentru aplicarea legilor privind achiziţiile publice

dan suciu

Guvernul va aproba în şedinţa de marţea viitoare normele pentru aplicarea legilor privind achiziţiile publice, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu. 

"Planul este să aprobăm normele marţi. Marţi va fi şedinţa de Guvern. (...) Ele sunt în lucru, în finalizare în acest moment. În legătură cu situaţia de facto a achiziţiilor publice, pot să vă spun că singurul lucru care nu se întâmplă acum sunt noile licitaţii. Nu pot fi introduse în sistem, pentru că evident aşteptăm şi aceste norme. Dar este o chestiune de zile. Marţi vor fi aprobate. (...) Intenţia este să avem tot pachetul de norme aprobat", a spus Dan Suciu, vineri, într-un briefing la Palatul Victoria, transmite agerpres.ro

Întrebat care sunt plafoanele în cazul achiziţiilor directe care se vor putea face până pe 15 iunie, Suciu a răspuns: "E plafonul clasic de 15.000 de euro. Dar licitaţiile în curs sunt în derulare pe baza vechii legislaţii, deci nu avem o întrerupere a procedurii propriu-zise. Dacă procedura de licitaţie a început deja, licitaţia se desfăşoară pe vechea legislaţie. E o chestiune de zile până va intra în vigoare şi noua legislaţie a achiziţiilor publice".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.