Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul venezuelean va realiza un film şi un serial despre Hugo Chavez

activeast.wordpress.com
Hugo Chavez

Guvernul venezuelean va realiza un film şi un serial despre viaţa lui Hugo Chavez, decedat în urmă cu trei ani, a anunţat preşedintele Nicolas Maduro miercuri, calificându-i drept ''profitori'' pe cei de la Sony Pictures care pregătesc o producţie despre fostul preşedinte. ''Am hotărât să facem filmul şi serialul despre Hugo Chavez în Venezuela şi să respectăm spiritul original. O multinaţională n-o să vină să-l desfigureze pe Hugo Chavez al nostru'', a spus M. Maduro într-o declaraţie difuzată de televiziunea naţională. 

La începutul lunii mai, Sony Pictures a confirmat pe Twitter lansarea filmărilor la un serial de televiziune intitulat ''Hugo Chavez, Comandantul'' şi a publicat afişul promoţional, imprimat cu deviza ''Puterea pasiunii şi pasiunea puterii''. 

''Nişte profitori, cei care au făcut filmul despre Hugo Chavez. Nişte profitori, pentru că ştiu impactul pe care îl are Hugo Chavez în secolul 21'', a spus Nicolas Maduro foarte supărat. 

Filmul anunţat de guvern va fi realizat de dramaturgul venezuelean Roman Chalbaud, iar scenariul va fi conceput de scriitorul Luis Britto Garcia. 

În producţia realizată de Sony Pictures, fostul conducător venezuelean (1999-2013) va fi interpretat de actorul columbian Andrés Parra, care l-a întruchipat pe baronul drogurilor din Columbia Pablo Escobar, în producţia ''Pablo Escobar, el Patron del Mal'', produs în 2012 de Televiziunea Caracol.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.