Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi și Popescu îl ajută pe Lăcătuș în proiectul CSA

www.gsp.ro
Hagi Lăcătuș

Marius Lăcătuș va coordona tot la echipa de fotbal a Armatei și începând cu sezonul viitor echipa va fi înscrisă în Liga a 4-a. "Fiara" ar putea primi ajutorul lui Gică Hagi și Gică Popescu de la care se așteaptă să primească sfaturi utile în ceea ce privește o Academie de fotbal.

"Am primit mai multe mesaje de susținere decât mă așteptam. Vreau să merg la Gică Hagi și Popescu, să învăț de la ei, dacă vor avea timp să mă învețe. Ei au făcut deja asta, Hagi e un exemplu", a declarat Lăcătuș la ”Ora de sport” de la 6 TV.

Lăcătuș a cerut ajutorul antrenorilor doritori să preia noua echipă de fotbal și spune că obiectivul formației pe care o conduce e să ajungă în Liga 1.

Citește și: O altă glorie a Generației '86 se alătură proiectului Steaua 'Armatei': 'Voi fi alături de Lăcătuș'

"Vom începe din ianuarie. Acum caut să contactez cât mai mulți impresari de jucători. Vreau să aduc cât mai mulți foști steliști care au făcut performanță la Steaua să fie alături de noi. Caut antrenori. Dacă nu-i găsesc, mă bag și ca antrenor, dar cred că voi găsi.

Avem nevoie de oameni care simt ceva pentru Steaua, pentru că Liga a 4-a e altceva. Vor fi alte condiții decât cele cu care sunt ei obișnuiți. Contează însă liniștea. Este termen lung. Vor lucra fără presiune. Cu salariu garantat lunar. Sigur suporterii vor fi alături de noi indiferent în ce ligă jucăm.

Vreau să ajungem în Liga 1 și să jucăm în Ghencea. Acesta e obiectivul. Dar nu ne sperie faptul că avem mulți pași grei de făcut până acolo", a adăugat Lăcătuș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.