Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi pune tunurile pe LPF: Acuzații de blat cu FCSB! 'Încălcați regulamentele'

www.romaniatv.net
Hagi

Clubul Viitorul, noua campioană a României, a emis astăzi un comunicat în care reclamă faptul că LPF grăbește omologarea clasamentului pentru ca FCSB să meargă cât mai repede la TAS pentru a contesta titlul cucerit de dobrogeni, anunță gsp.ro.

"Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de a transmite Comitetului Executiv al FRF, spre aprobare, clasamentul echipelor care au participat în Play-Off fără să aștepte terminarea campionatului este surprinzătoare și în neconcordanță cu dispozițiile regulamentare.

Citește și: Ilie Năstase INTERVINE în ancheta ITF care i-ar putea aduce sancțiuni URIAȘE: Mesajul lui Nasty

Este surprinzătoare întrucât la primirea unei solicitări din partea altui club a procedat în mod diferit față de anii precedenți și a transmis, spre aprobare, un clasament incomplet al unei competiții care încă se află în desfășurare.

Liga Profesionistă de Fotbal organizează Campionatul Național - Liga I din care fac parte 14 echipe și numai după disputarea tuturor jocurilor din Play-Off și Play-Out se termină faza a II-a campionatului.

În mod normal, logic, regulamentar, numai după terminarea Play-Out-ului, Liga Profesionistă de Fotbal trebuia să solicite Comitetului Executiv al FRF, omologarea/aprobarea clasamentului Ligii I.(...)

Nu suntem intimdați de posibilul demers pe care un alt club dorește să-l urmeze, însă, în ciuda dispozițiilor regulamentare menționate mai sus, nu înțelegem de ce, la solicitarea expresă a unui club și în interesul particular al acestuia, se folosește altă practică față de anii precedenți, în condițiile în care Comitetul Executiv al FRF va aproba numai clasamentul final al competitiei", s-a arătat în comunicatul celor de la Viitorul.

În momentul de față, mai sunt de disputat patru etape din play-out, acesta urmând să se încheie oficial tocmai pe 3 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.