Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi transmite un mesaj PUTERNIC înainte de debutul lui Halep la Turneul Campioanelor: 'Acele înfrângeri...'

www.sport.ro
Hagi Viitorul

Simona Halep se află la câteva ore distanţă de primul meci al ediției de anul acesta al Turneului Campioanelor. Un apropiat al marii campioane, Hagi aşteaptă cu nerăbdare disputele de la Singapore şi îi ţine pumnii în tentativa de a câştiga în premieră prestigiosul eveniment.

Miza pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor e dublă: nu doar că va lupta pentru trofeu, dar trebuie să îşi apere şi locul 1 mondial. Un parcurs cât mai bun îi poate aduce fotoliul de lider la finalul anului, astfel că emoţiile sunt mari în rândul tuturor fanilor săi.

Citește și: Ilie Năstase pune PAIE PE FOC în scandalul momentului în tenis: 'Și eu am jucat toată viața NU pentru România'

Printre ei se numără şi Gică Hagi, un mare iubitor de tenis şi un apropiat al familiei Halep. Acesta e convins că Simona are tot ce îi trebuie pentru a confirma că e cea mai bună din lume şi abia aşteaptă ca aceasta să debuteze în competiţie.

"E o campioană şi campioana trebuie să fie campioană! O să le bată pe toate, am încredere ca e într-o creştere importantă, a căpătat experienţă, acele înfrângeri au făcut-o mult mai puternică, a învăţat din ele", a spus Hagi, după meciul cu CFR, încheiat 1-0 pentru formaţia campioană, potrivit Digisport.ro.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Turneul Campioanelor este finala pierdută în 2014 cu sora lui Venus, Serena. Acum, va debuta impotriva Carolinei Garcia, jucătoare care i-a suflat trofeul de la Beijing. Dacă adversara sa a ajuns, în premieră, la Singapore, Halep cunoaşte bine competiţia. Este la a patra participare.

Citește și: Venus Williams a rămas ȘOCATĂ când a aflat data la care Simona Halep a ajuns lider mondial

"E aceeaşi suprafaţă de 4 ani de zile, nimic nu s-a schimbat. E un pic lentă, este mai dificil pentru picioare, însă pentru toată lumea este la fel. Nu ştiu să zic dacă mă favorizează sau nu. Acolo, pe teren, vom vedea ce se va întâmpla şi cine o să servească mai bine", a spus Simona.

Halep o întâlneşte pe Caroline Garcia, luni, de la 14:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.