Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep a INTERVENIT în scandalul provocat de Năstase: 'Ar trebui să-și ceară SCUZE'

http://www.gsp.ro/
Simona Halep Ilie Năstase

Simona Halep i-a luat apărarea lui Ilie Năstase, după ce antrenorul echipei României de Fed Cup a făcut o remarcă la adresa Serenei Williams.

"După cum îl știu pe domnul Năstase, cu siguranță a fost vorba despre o glumă, nicidecum ceva în sens rău. Așa este dânsul, noi îl știm, și cu noi glumește tot timpul, ne-am obișnuit, nu ne deranjează.

Probabil însă că a fost o remarcă nepotrivită, un pic lipsită de respect. Cei care sunt în poziția de a judeca această situație vor avea ultimul cuvânt, însă sper că vor înțelege situația și că nu vor lua o decizie drastică.

Citește și: Meci CU SCANDAL la Fed Cup: Sorana Cîrstea A CEDAT în fața Johannei Konta

Am avut o experiență foarte bună cu dânsul pe teren, mi-a dat sfaturi inspirate, m-a susținut și îmi doresc să îl am alături și în alte ocazii. Dacă ar trebui să-și ceară scuze față de Serena? Da, probabil că da", a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Heather Watson.

"Unii foști jucători au rămas blocați în anii 60, precum Năstase și fostul său partener de dublu, Ion Țiriac. Nu își dau seama că lumea s-a schimbat și că nu mai pot spune ce le trece prin cap. Acum anumite subiecte sunt mult mai sensibile și trebuie tratate ca atare", a spus Simon Briggs, jurnalist Daily Telegraph.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.