Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep a scăpat de Azarenka la US Open: De ce na va participa bielorusa la Openul american

www.agerpres.ro
Victoria Azarenka

Jucătoarea bielorusă de tenis Victoria Azarenka, fost lider mondial, a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la US Open, dotat cu premii în valoare totală de 36,3 milioane de dolari, din cauza unei "probleme de familie", scrie BBC.

Azarenka abia a revenit în circuitul WTA, în luna iunie, după ce l-a născut pe fiul său, Leo, în luna decembrie a anului 2016. Ocupanta locului 204 în clasamentul mondial în prezent, Victoria Azarenka a divorţat de tatăl copilului în luna iulie, iar săptămâna trecută a emis un comunicat în care a anunţat că poate juca la US Open doar dacă "pleacă de lângă Leo", anunță Prosport.ro.

Citește și: Cotele la pariuri de la US Open: Simona Halep, a treia favorită

"Din păcate nu voi participa la turneul din acest an de la US Open din cauza situaţiei familiale în curs de desfăşurare. Îmi va fi dor de New York şi să joc la unul dintre turneele mele preferate, unde m-am bucurat de cele mai importante momente din cariera mea. Aştept cu nerăbdare să mă întorc anul viitor", este anunţul făcut de către Victoria Azarenka, citată de BBC.

Tot din cauza unei probleme familiale, Azarenka s-a retras şi de la turneul de la Cincinnati. Locul său pe tabloul principal al turneului de Mare Şlem de la US Open va fi luat de către japoneza Misa Eguchi (315 WTA). US Open se va desfăşura în perioada 28 august - 10 septembrie, la New York. Victoria Azarenka are în palmares două titluri de Mare Şlem, ambele la Australian Open, în 2012 şi 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.