Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep, VICTORIE entuziasmantă în primul meci de la Turneul Campioanelor

simona halep

Simona Halep (locul 4 WTA) a învins-o pe Madison Keys (locul 7 WTA), în primul meci de la această ediție a Turneului Campioanelor (6-2, 6-4).

Halep și-a făcut jocul obișnuit și a controlat meciul de la un capăt la altul, chiar dacă au fost și momente în care americanca a dat impresia că ar putea reveni. Simona s-a impus în o oră și opt minute de joc, scor 6-2, 6-4. După un prim set în care Keys a greșit foarte mult, iar românca a câștigat fără prea multe emoții, americanca și-a îmbunătățit vizibil jocul, potrivit gsp.ro. Keys a reușit chiar să facă break și să egaleze la 4-4, însă Simona a revenit cu un break și a câștigat meciul pe propriul serviciu.

„Madison este o jucătoare foarte bună, servește puternic. Mă bucur că m-am adaptat. Acest turneu este special pentru oricine, am amintiri foarte plăcute de aici. Încerc să fiu la cel mai înalt nivel de fiecare dată”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Românca, favorita numărul trei a competiției, a mai învins-o pe jucătoarea americană de trei ori în acest an, în optimi la Wimbledon, în finala turneului de la Montreal și în sferturile de finală de la Wuhan.

Simona Halep și Madison Keys fac parte din grupa roșie a Turneului Campioanelor, alături de Angelique Kerber și Dominika Cibulkova, în timp ce în grupa albă concurează Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza și Svetlana Kuznetsova.

Halep este la a treia participare consecutivă la Singapore, iar în primul an a ajuns în finală, unde a pierdut împotriva Serenei Williams.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.