Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Accident de avion cu patru morţi. Cine sunt victimele

avion

Un avion privat s-a prăbuşit vineri seara în Marea Britanie. Supriza majoră a venit însă în momentul în care s-a aflat cineva era la bord. Membri ai familiei lui Osama ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prăbuşit vineri în Hampshire, a anunţat sâmbătă Ambasada Arabei Saudite în Marea Britanie, relatează BBC News online.

Avionul privat s-a prăbuşit vineri în apropiere de Aeroportul Blackbushe, la Yateley, în sudul Angliei. Ambasadorul saudit în Marea Britanie, prinţul Mohammed bin Nawaf Al Saud, a transmis condoleanţe familiei ben Laden, potrivit unui mesaj postat pe Twitter. Ambasada saudită a anunţat că acţionează împreună cu autorităţile britanice în anchetarea incidentului. Ambasada a adăugat că lucrează împreună cu autorităţile britanice pentru a urgenta transferul cadavrelor, în vederea funeraliilor şi înmormântării în Arabia Saudită, informează Mediafax.

Avionul, un Embraer Phenom 300, ar fi aparţinut unei firme de aviaţie deţinute de către familia din Arabia Saudită a fostului lider Al-Qaida. Aeronava, care sosea de la Milano (Italia), s-a prăbuşit într-un târg de maşini de lângă aerodrom, imediat după ora locală 15.00 (17.00, ora României), şi a explodat la impact. Pilotul şi cei trei pasageri au murit, dar nicio persoană nu a fost rănită la sol, potrivit Poliţiei din Hampshire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.