Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Liga profesionistă nu o mai vrea pe câştigătoarea Cupei în Europa

lpf

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, anunță o posibilă modificare în ceea ce privește modul de desfășurare al Cupei Ligii și Cupei României. Oficialul Ligii propune ca între câștigătoarele celor două competiții să se joace un meci care ar urma să decidă echipa calificată în Europa League. În prezent, doar deținătoarea Cupei României se califică în cupele europene, în turul al doilea al Europa League.

"Cel mai bine ar fi, pentru ca și această finală a Cupei Ligii să aibă o miză, ca de acum înainte să se dispute o finală între deținătoarea Cupei României și cea a Cupei Ligii, iar câștigătoarea să meargă în Europa. Acum, de acest lucru beneficiază doar formația care intră în posesia Cupei României. Cupa Ligii dă bani mai mulți decât Cupa României, plus că această finală ar crea o emulație, chiar dacă va fi un joc în plus", a spus Justin Ștefan la TV Digi Sport.

Dinamo a câștigat ediția din acest an a Cupei Ligii, după o victorie 2-0 cu ACS Poli Timișoara, iar finala Cupei României se joacă între Astra și FC Voluntari, pe data de 27 mai, la Ploiești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.