Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hans Klemm, despre OUG 13: Răspunsul românilor a fost extraordinar

Hans Klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a vorbit cu studenţii clujeni despre „nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie”, dar şi despre „răspunsul extraordinar” al cetăţenilor, declară diplomatul, într-un video postat sâmbătă pe pagina oficială de Facebook.

AVERTISMENT: Campania din România împotriva așa ziselor știri false, parte dintr-un război ideologic

„Am fost la Universitatea 'Babeş-Bolyai' unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi, din fericire, despre decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie”, declară Hans Klemm. 

Pe lângă protestele românilor şi legislaţia anticorupţie, Hans Klemm a mai abordat, în discuţiile avute la Cluj-Napoca, teme precum antreprenoriatul şi dezvoltarea sectorului IT din România, precizează misiunea diplomatică. 

El a avut o întâlnire cu primarul clujean Emil Boc, a vizitat expoziţia "Electric Paradisum" şi s-a întâlnit cu autoarea acesteia, pictoriţa Anca Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.