Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în subteran: O conductă RADET a INUNDAT metroul din București

facebook.com/david.timis.91
aglomeratie metrou

E haos in metroul bucurestean! O defectiune care s-a produs marti noaptea a provocat devierea unor trenuri intre statiile Dristor 2 si Gara de Nord.

Din primele informatii furnizate de conducerea Metrorex, se pare ca este vorba despre o defectiune aparuta din cauza unei conducte RADET, care s-a spart in reteaua subterana si a inundat cateva linii intre Piata Victoriei si Dristor 2.

Miercuri dimineata, defectiunea a fost remediata, astfel ca s-a dat drumul la circulatia trenurilor, insa dupa cateva ore problema a aparut din nou, potrivit Stirileprotv.ro.

Citeste si: Imagini scandaloase: Jucătorii naționalei României de hochei au cântat ÎN COR imnul secuiesc - VIDEO

Calatorii au fost informati despre acest incident prin intermediul unor anunturi transmise in reteaua Metrorex, care a precizat ca intarzierile sunt de aproximativ 30 de minute.

Din cauza acestei situatii, miercuri in jurul orei 10.30, trenul care circula pe ruta Piata Victoriei - Dristor 2 a oprit in statia Stefan cel Mare, iar calatorii au fost anuntati sa coboare acolo si sa astepte altul pentru directia Dristor.

Directorul Metrorex Marin Aldea a declarat pentru Stirile Pro TV ca circulatia trenurilor este afectata intre statiile Gara de Nord si Dristor si ca situatia ar putea reveni la normal in jurul orei 11.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.