Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS TOTAL în Bucureşti: Orașul e BLOCAT, nu se circulă în cele mai importante zone

www.pixabay.com
București, trafic, poluare

Furia naturii a declanşat 'iadul' în Bucureşti. Deşi autorităţile au avertizat populaţia să evite zonele aglomerate, haosul s-a declanşat deja deși nu a căzut un strop de ploaie încă.

Citește și: Atenție, pasageri! Comisia Europeană avertizează Ryanair – ce s-a întâmplat

Atenționările de furtună din București i-au determinat pe angajatori să scurteze programul de lucru, fapt ce a condus la aglomerarea și blocarea traficului, la această oră, pe principalele bulevarde din Capitală. Sunt blocaje uriaşe în trafic mai ales în centrul Bucureştiului, la Piaţa Unirii, Universitatea sau Piaţa Romană. În Piaţa Victoriei sunt de asemenea blocaje. Nici în sudul Bucureştiului situaţia nu e prea bună. În Piaţa Sudului, blocajele sunt de-a lungu a trei staţii RATB.

Citește și: EXCLUSIV! De la ce ar fi pornit războiul dintre Daniel Dragomir și Florian Coldea

De asemenea, în zona Politehnica, Bucur Obor sau Răzoare maşinile sunt blocate pe raze de mai mult de un kilometru. Zona Militari e şi ea blocată. Haosul din trafic s-a produs şi din cauza faptului că în jurul orei 17:00 majoritatea oamenilor ies de la muncă, iar foarte mulţi părinţi au mers să-şi ia copiii de la şcoală.

Citește și: Toți angajații sunt vizați! Cu cât va crește salariul net prin scăderea contribuțiilor la stat

Deşi comercianţii din centrul Bucureştiului au strâns mesele de pe terase,  dar şi umbrelele, vântul puternic a spulberat din cale tot ce a găsit, iar mai multe geamuri de la baruri au fost sparte.

Mai mult, şi în nordul Capitalei s-a declanşat 'iadul'. Un accident în lanț s-a petrecut în Pasajul Băneasa, din București. Şase autoturisme s-au tamponat miercuri după-amiază în Pasajul Băneasa. un accident care a avut loc în Pasajul Băneasa. Banda a doua de circulație a fost blocată pe sensul de mers către Băneasa, astfel că circulaţia este îngreunată în nordul Capitalei. Nicio persoană nu a fost rănită.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.