Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HBO anunta un nou serial muzical. O mare vedeta, implicata in proiect

hbo

HBO anunta un nou serial muzical.

Elton John și soțul său, David Furnish, s-au asociat cu Alan Ball pentru a realiza serialul 'Virtuoso'. După ce a vândut peste 300 de milioane de albume și 100 de milioane de single-uri, cântărețul de 67 de ani a decis să se lanseze în universul serialelor de televiziune, care au luat un mare avânt în ultimii ani, relatează vineri lefigaro.fr.

Pentru ca rezultatul să fie convingător, el s-a asigurat de colaborarea cu Alan Ball ('Six Feet Under', 'True Blood' sau 'Banshee').

Intitulat 'Virtuoso', serialul comandat de HBO va prezenta viața unor tineri talentați, veniți din toată Europa să studieze la prestigioasa Academy of Musical Excellence, sub conducerea profesorului și compozitorului Antonio Salieri. Conservatorul din Viena secolului al XVIII-lea este frecventat de austrieci, spanioli, ruși și italieni.

Rolul directorului acestei academii elitiste i-a fost încredințat lui Peter Macdissi ('Six Feet Under', '24', 'True Blood'), iar filmările la episodul pilot vor începe în primăvara acestui an la Budapesta, în regia lui Alan Ball, Elton John și David Furnish fiind producătorii.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.