Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Helmuth Duckadam: 'Steaua are șanse mai mari de calificare în primăvara europeană decât CSA să promoveze'

www.gsp.ro
Lăcătuș CSA

Fostul fotbalist Helmuth Duckadam a declarat, luni, că echipa Steaua are șanse mai mari să se califice în primăvara europeană decât are CSA Steaua să promoveze în Liga a III-a la finalul actualului sezon.

"Steaua are șanse mai mari de a merge în primăvara europeană decât CSA Steaua să promoveze. Eu îi doresc mult succes lui Marius Lăcătuș, el este prietenul meu și îi țin pumnii. Sper să reușească promovarea, dar îi va fi greu pentru că am văzut Rapidul... Apoi nu știu echipa pe care o va alinia și AS FC Dinamo... Deci va fi mai greu, pentru că trebuie să câștige campionatul, iar apoi mai e un meci de baraj. Deci mai repede Steaua se califică în primăvara europeană decât Steaua să promoveze în Divizia C (n.r. — Liga a III-a)", a spus portarul care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986.

Steaua, grupare finanțată de Gigi Becali, evoluează în Grupa G a Europa League, alături de formațiile Viktoria Plzen (Cehia), Hapoel Beer Sheva (Israel) și FC Lugano (Elveția). Primul meci din faza grupelor îl va disputa la București cu formația cehă Viktoria Plzen, pe 14 septembrie, de la ora 22,05.

CSA Steaua, formație de fotbal înființată în acest an de MApN, evoluează în Liga a IV-a și are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a la finalul ediției 2017-2018. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș a câștigat cu 6-0 meciul cu Venus din prima etapă a Ligii a IV-a, conform Agerpres. Helmuth Duckadam a participat, luni, la o conferință de presă în cadrul căreia a fost numit ambasadorul campaniei "Este în joc viitorul tău" din cadrul programului "Joc responsabil", dedicat prevenirii și tratării adicției de jocuri de noroc în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.