Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton, acuzații fără precedent: Wikileaks, o 'filială a serviciilor de informaţii ruse'

ExpressPress
wikileaks

Hillary Clinton, fost secretar de Stat al SUA, a reiterat în cadrul unui interviu faptul că fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a conspirat cu Guvernul rus înaintea alegerilor americane din 2016, informează The Guardian.

Clinton a susţinut că Assange a cooperat cu preşedintele Vladmiri Putin pentru a submina alegerile americane şi a afecta campania sa prezidenţială.

Dezastru natural în Peninsula Iberică: Morți și răniți, localități evacuate în urma unui număr record de incendii forestiere - VIDEO

”Din păcate Wikileaks este acum o filială a serviciilor de informaţii ruse”, a declarat Hillary Clinton pentru postul ABC.

Aceasta l-a descris pe Putin ca fiind un ”dictator”, adăugând că emailurile obţinute de Wikileaks ce au fost făcute publice în timpul campaniei pezidenţiale au făcut parte din cadrul unei operaţiuni coordonate împotriva sa de Guvernul rus.

Scandalul emailurilor a izbucnit în martie 2015, când s-a dezvăluit că Hillary Clinton a folosit doar un server privat în timp ce era secretar de Stat, în locul unui cont guvernamental, situaţie care i-ar fi permis să evite monitorizarea comunicaţiilor oficiale. Retroactiv, Departamentul de Stat a stabilit că mii de emaluri aveau caracter de informaţii clasificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.