Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton, acuzată că a FURAT mobilă și LĂMPI

Hillary Clinton

Hillary Clinton, candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, a fost acuzata ca a luat lampi si piese de mobilier de la Departamentul de Stat pentru a le folosi la resedinta sa din Washington, arata documente FBI date publicitatii luni.

Acuzatia a aparut intr-o declaratie a unui agent FBI care s-a ocupat de securitatea lui Clinton in perioada in care aceasta a fost secretar de stat, arata Fox News.

Agentul, care este citat sub acoperirea anonimatului, a facut afirmatia in cadrul anchetei privind folosirea serverului privat de e-mail de catre democrata in perioada in care a condus diplomatia americana.

Citeste si: Socialiştii spanioli vor decide duminică dacă îi vor permite dreptei să guverneze

"La inceputul mandatului lui Clinton ca secretar de stat, ea si membrii echipei ei au fost vazuti luand lampi si piese de mobilier din Departamentul de Stat, care au fost transportate la resedinta ei din Washington D.C.", se arata in documente.

Agentul "nu stie daca aceste obiecte au fost returnate Guvernului la plecarea lui Clinton de la Departamentul de Stat", a adaugat FBI.

Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, John Kirby, a declarat pentru Fox News ca, din informatiile sale, obiectele luate erau proprietatea privata a lui Clinton.

"Din cate inteleg, acelea erau bunurile ei personale, pe care le-a adus de-acasa pentru a-si decora biroul, dupa care le-a luat inapoi", a spus Kirby.

Nu este pentru prima data cand Clinton este acuzata ca a luat bunuri ale statului. In 2001, cand ea si sotul ei au plecat de la Casa Alba, au luat cadouri in valoare de 190.000 de dolari cu ei.

O parte dintre cei care au oferit aceste cadouri au spus ca erau pentru Casa Alba. Printre acestia se numara Serviciul pentru Parcuri Nationale, care a oferit cadouri in valoare de 28.000 de dolari pentru colectia personala de la Casa Alba, anunta Ziare.com.

In cele din urma, sotii Clinton au returnat cadouri in valoare de 28.000 de dolari si au platit alti 86.000 de dolari, din fonduri personale, pentru alte daruri luate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.