Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton nu scapă de problemele cu justiția. Anunțul făcut de un apropiat al lui Trump

Hillary Clinton_Chicago_Speech

Fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, unul dintre cei mai apropiaţi consilieri ai preşedintelui ales Donald Trump, a declarat joi că nu exclude angajarea unor urmăriri judiciare împotriva lui Hillary Clinton din cauza acţiunilor presupus frauduloase ale fundaţiei care îi poartă numele, informează AFP, citează agerpres.ro

'Este o decizie dificilă. În politică este o tradiţie să se treacă la altceva. Dar pe de altă parte trebuie să vezi până în ce punct nu a fost bine' ceea ce a făcut candidata democrată, a declarat el pe CNN.

Trump și-a anunțat PRIORITĂȚILE după întâlnirea cu liderii republicani ai Congresului


Fostul procuror antimafia, citat ca posibil viitor ministru al justiţiei în guvernul Trump, afirmă că Hillary Clinton 'nu a constituit niciodată obiectul unei anchete pentru sutele de milioane de dolari' pe care le-ar fi deturnat - potrivit lui - de la fundaţia Clinton. 

'O justiţie egală pentru toţi este unul dintre principiile noastre cele mai importante', a continuat Giuliani.

DOLIU în lumea întreagă: A murit celebrul muzician Leonard Cohen


Fundaţia Clinton a fost creată de Bill Clinton în momentul plecării sale de la Casa Albă, în 2001. Organism caritabil, care a colectat circa două miliarde de dolari de la crearea sa, a fost criticat virulent de republicani în timpul campaniei electorale. Aceştia o acuză pe Hillary Clinton de conflicte de interese când conducea diplomaţia americană, iar fundaţia primea donaţii importante din străinătate. 

Donald Trump a acuzat-o la sfârşitul lunii august pe rivala sa democrată că s-ar fi dedat unei forme de 'corupţie' demnă de 'lumea a treia' prin fundaţia Clinton. 

Pe de altă parte, Rudy Giuliani, care a ocupat deja o funcţie de prim ordin în Ministerul Justiţiei, sub preşedinţia lui Ronald Reagan (1981-1989), nu a confirmat că ar deveni ministru al justiţiei, dar a spus că are 'energia necesară' pentru aceasta. 'Şi nu există probabil nimeni care să cunoască mai bine decât mine Departamentul Justiţiei', a adăugat el. 

Giuliani, autor al unor declaraţii senzaţionale în timpul campaniei prezidenţiale şi susţinător neabătut al lui Donald Trump, a fost primar al New York-ului între anii 1884 şi 2001. El era în funcţie în timpul atacurilor din 11 septembrie 2001.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.