Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hollywoodul a EXPLODAT: Și Ben Affleck e acuzat, de mai multe femei celebre, de AGRESIUNE SEXUALĂ / VIDEO

scandal

O machieuză l-a acuzat pe actorul american Ben Affleck că ar fi agresat-o la o petrecere dedicată Globurilor de Aur în 2014, informează vineri publicația britanică The Independent. Annamarie Tendler l-a acuzat pe actor pe Twitter, după ce Affleck fusese nevoit să își ceară scuze pentru comportamentul "necorespunzator" în urma acuzațiilor actriței Hilarie Burton că a pipăit-o pe sâni în cadrul unei emisiuni TV din 2003.

Citește și: A redus reușita Simonei la bani: Cine este senatoarea care nu s-a bucurat pentru Halep și ce mesaj rece a avut

Tendler a solicitat scuze pentru acest incident, petrecut la peste 10 ani după primul, scriind pe Twitter: "Mi-ar plăcea, de asemenea, să primesc scuze de la Ben Affleck, care m-a pipăit /.../la o petrecere a Globurilor de Aur din 2014"."Cred că a încercat să pară că mă dă politicos din calea lui /.../'', a adăugat ea. Tendler, autoarea cărții "The Daily Face", a declarat că, deși la acel moment nu a spus nimic,"s-a gândit foarte mult la ceea ce îi va spune (actorului) dacă îl va mai vedea vreodată". Aceste acuzații vin și după ieșirea la iveală a unei înregistrări din 2004 care îl arată pe starul din "Batman" cerându-i unei jurnaliste canadiene să își arate sânii, în timpul unui interviu de promovare al filmului lui Kevin Smith ,"Jersey Girl", conform Agerpres.

Citește și: Mihai Tudose a fost scos din sărite: ”Și-au bătut joc de România, dacă vor mai greși o dată, voi reacționa violent”

Ben Affleck a pipăit-o pe sâni pe prezentatoare și actrița Hilarie Burton. Actrița a scris pe o rețea de socializare „Nu am uitat. Eram doar un copil pe atunci. Fetelor, sunt foarte impresionată de curajul vostru. Eu a trebuit atunci să râd ca să nu plâng. Aveți toată dragostea mea”. Hilarie avea doar 18 ani când i s-a propus să fie gazda emisiunii Total Request Live, difuzată de MTV.

Citește și: Situație fără precedent în România: Primarul s-a crucit când a realizat ce salariu uluitor a primit o fostă secretară

Și seria acuzațiilor nu se oprește aici. După un mesaj al lui Ben Affleck în care actorul îl ataca pe Harvey Weinstein, și el implicat într-un scandal sexual imens, seria dezvăluirilor a început să apară.  
Actriţa Rose McGoawn, care a fost violată de Harvey Weinstein, dar care a acceptat bani în schimbul tăcerii, l-a acuzat pe Affleck de ipocrizie. Vedeta susţine că actorul, alături de care a jucat în „Going All the Way“ şi în „Phantoms“, minte, deoarece ea i-a spus experienţele prin care producătorul a făcut-o să treacă. „Ben Affleck, să te ia naiba! «La dracu’! I-am spus să înceteze să mai facă asta!», asta mi-ai spus înainte de conferinţa de presă la care am fost forţată să merg imediat după incident. Minţi!“, a scris McGowan pe Twitter, potrivit The Guardian.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.