Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău exclude să devină căpitanul echipei de Cupa Davis: Nu am timpul necesar ca să mă dedic acestui proiect

 Horia Tecău  Jean-Julien Rojer

Horia Tecău a declarat, miercuri, că este exclus ca el să devină căpitanul echipei de Cupa Davis a României, el precizând că nu are timpul necesar pentru un astfel de proiect. "Exclus, pentru că nu am timpul necesar ca să mă dedic acestui proiect. Să fii căpitan la echipă de Cupa Davis trebie să dedici timp, câteva săptămâni în plus faţă de calendarul meu, şi nu am atâta timp acum. Nu aş avea timp să pregătesc echipa de Cupa Davis aşa cum mi-aş dori", a spus Tecău.

El a lăudat-o pe Simona Halep, locul 1 WTA, spunând că sportiva din Constanţa a demonstrat că pornind de jos şi muncind mult poţi ajunge lider mondial "Simona Halep pare fi cu siguranţă în cap de listă pentru cel mai bun sportiv al anului, este numărul 1 mondial şi le-a arătat tuturor că venind de la un club micuţ de tenis poţi ajunge numărul unu mondial. Este un exemplu pentru toţi, ea a demonstrat că pornind de jos şi muncind foarte mult poţi ajunge numărul 1", a adăugat Tecău.

Tecău este prezent, miercuri seară, la Gala organizată la Ateneul Român de Asociaţia Presei Sportive din România, în parteneriat cu COSR, eveniment prilejuit de împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea APS. La această gala, Cristian Ţopescu primeşte colanul de aur COSR. La eveniment sunt prezente mai multe personalităţi ale sportului: Gheorghe Hagi, Andrei Pavel, Simona Halep, Victor Hănescu, Cristian Balaj, Bogdan Stelea, Elisabeta Lipă, component ale loturilor de canotaj, gimnastică şi scrimă, Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Elizabeta Samara şi Octavian Morariu, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.