Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HORROR O fostă mare jucătoare de tenis a ajuns în ultimul hal / FOTO

Jennifer Capriati 1

Povestea lui Jennifer Capriati risca sa alunece spre cea a lui Paul Gascoigne. E doar un pas de la lumea stralucitoare a performatelor si milioanelor de euro, pana la depresie si dependenta de droguri si alcool.

"Si are doar 13 ani!", titra revista Sports Illustrated pe coperta in 1989, cand America si-a dat seama ca o noua stea e pe cale sa se nasca in tenis. Doi ani mai tarziu, in 1991, Jennifer Capriati juca doua semifinale de Grand Slam, la Australian Open si Roland Garros, si o tinea, timp de un deceniu, din performanta in performanta. Cu trei trofee de Grand Slam in palmares si peste 10 milioane de dolari castigati din tenis, Jennifer Capriati parea sa isi fi asezat toata viata inca dinainte sa implineasca 30 de ani. La 40 de ani, pe care ii va implini chiar maine, fosta diva a Americii se lupta cu dependenta de droguri si sufera de o depresie chinuitoare, anunţă sport.ro.

Problemele au aparut in 2004, cand o accidentare i-a pus stop carierei profesioniste, la varsta de 28 de ani. "Tot ce am iubit mai mult pe lume mi-a fost luat de durere si accidentari. Am fost devastata ca a trebuit sa ma opresc fortat. Nu mi-a venit sa cred cand doctorii mi-au spus ca nu au cum sa imi repare umarul.", a spus Jennifer Capriati in Daily Mail. In 2007, Capriati a vorbit pentru prima data despre depresie, cu o marturisire socanta in New York Daily News: "Nu mai suport sa stau in propria piele."

In 2010, fosta dubla castigatoare la Australian Open a fost dusa de urgenta la spital dupa o supradoza de droguri. Medicii au luat in calcul si o posibila tentativa de sinucidere, respinsa vehement de familia fostei sportive. Probleme asemanatoare a avut si in 1994, cand a fost arestata pentru posesie de droguri. In 2012, Jennifer a fost acuzata de agresiune de fostul ei iubit, Ivan Brannan. In urma anchetei, instanta a pedepsit-o pe Capriati cu 30 de ore de munca in folosul comunitatii. Jennifer Capriati a castigat Australian Open in 2001 si 2002 si turneul de la Roland Garros in 2001. A jucat alte sase semifinale de Grand Slam si si-a adjudecat aurul olimpic in 1992.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.