Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoţ identificat de poliţişti în Covasna după fotografiile postate pe pagina de socializare

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr din localitatea braşoveană Săcele, care a sustras mai multe bunuri dintr-un tren de călători, a fost identificat de poliţiştii Biroului de Transporturi Feroviare Covasna. Pe baza fotografiilor postate de către acesta pe internet, oamenii legii au stabilit că tânărul, în vârstă de 27 de ani, este şi autorul altui furt comis la sfârşitul anului trecut, rămas până acum cu autor necunoscut.

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Covasna, Marian Tănase, tânărul a fost prins într-un tren care circula pe ruta Cluj-Bucureşti, după ce a furat un telefon mobil de ultimă generaţie şi suma de 155 de lei din poşeta unei tinere care adormise. Bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei păgubite, dar, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au descoperit că braşoveanul este şi autorul unui furt din tren comis în luna decembrie a anului trecut.

Tănase e precizat că acesta 's-a dat de gol' după ce a postat pe internet mai multe fotografii făcute cu telefonul furat. 'A folosit telefonul victimei, s-a fotografiat şi a postat fotografiile pe reţeaua de socializare, iar în felul acesta am reuşit să-l indentificăm', a declarat pentru Agerpres, Marian Tănase. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.