Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

I-au 'vămuit' pe vânzătorii din Autovit: Razie de amploare în cel mai mare târg de mașini

autovit

Mărfuri în valoare de aproximativ 10.000 de euro, oferite la comercializare fără respectarea condiţiilor legale în vigoare, au fost confiscate de către inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, cu ocazia unei acţiuni comune cu lucrătorii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti efectuate la târgul Autovit.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, este vorba de peste 700 articole de îmbrăcăminte, 70 accesorii îmbrăcăminte, 14 parfumuri, 7 litri băuturi spirtoase şi 42 kg cafea măcinată.

Citește și: ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O femeie a fost MÂNCATĂ de tigru, alta a fost grav rănită

Bunurile ridicate au fost depistate fără documente de provenienţă, dintre care unele susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, fiind oferite la comercializare de diverse persoane fizice, fără respectarea condiţiilor legale în vigoare.

Astfel, pentru abaterile constatate cu ocazia controlului, au fost aplicate 3 amenzi contravenţionale în cuantum total de 15.000 lei.

În cadrul acţiunii, jandarmii bucureşteni au aplicat două sancţiuni contravenţionale în cuantum de 500 lei şi au reţinut în vederea confiscării 150 de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport fără documente de provenienţă, în valoare estimativă de 1.200 euro.

Citește și: Fata nestiuta a lui Radu Beligan! Comunist de frunte, regretatul actor apare in notele Securitatii ca TURNATOR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.