Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și naționaliștii români JUBILEAZĂ după votul din Marea Britanie: Ziua în care soarele a răsărit

PRU Bogdan Diaconu

Bucurie mare nu doar în Marea Britanie ci în toată Europa. Liderii partidelor naționaliste susțin că este un rezultat foarte clar al faptului că europenii s-au săturat și vor altceva.

Președintele Partidului România Unită transmite și el un astfel de mesaj: ”E ziua în care soarele a răsărit. 24 iunie... ziua în care s-a născut și a renăscut speranța!

Citește și: Lovitură de teatru: Britanicii au votat pentru IEȘIREA din UE/ Cum s-a votat pe regiuni

Vezi și: Procedura de IEȘIRE din UE. Ce se întâmplă EFECTIV după votul britanicilor

____

”Ziua în care soarele a răsărit☀️
24 iunie...ziua în care s-a născut și apoi a renăscut speranța! 
O zi importantă pentru națiunea română, o zi care ne redă încrederea că nicio mârșăvie nu poate fi veșnică! Veșnic este numai adevărul și veșnici sunt numai cei ce cred în EL!
Națiunea română dăinuie pe aceste meleaguri de 2000 de ani datorită credinței sale puternice în adevărul pe care ni l-a adus Hristos. Învățătură Lui reprezintă educația poporului român iar poruncile Lui sunt singurele legi recunoscute de români! Nimeni nu ne poate îndeparta de credința adevarată, de valorile sale și de identitatea noastră creștin-ortodoxă!
Europa și-a scris istoria și și-a făurit civilizația pe baza valorilor creștine însă UE a abandonat aceste valori, le batjocorește și încearcă să ne îndepărteze și pe noi de aceste valori și de Adevăr!
Globalismul și internaționalismul au ca scop distrugerea națiunilor și a statelor naționale. Iată că Angela Merkel s-a culcat aseară, precum Mircea Geoană, stăpâna puternică a unui imperiu german care stăpânește UE și s-a trezit, în această dimineață însorită, văzând cum începe sfârșitul!
Bravo britanicilor pentru curaj și pentru demnitatea demonstrată! Ați arătat tuturor națiunilor europene creștine că se poate, că exită speranță și că independența și suveranitatea națiunilor europene trebuie să ramână sacre.
Români, trebuie să ne unim în jurul idealului românesc, a valorilor noastre creștin-ortodoxe, a sacrificiului făcut de înaintașii noștri și să ne apărăm suveranitatea, independența și viitorul neamului nostru!
"Nu admitem nimănui să caute şi să ridice pe pământ românesc un alt steag decât acela al istoriei noastre naţionale!"
Am convocat de urgență Biroul Permanent Național al Partidului România Unită pentru a identifica oportunitățile pentru națiunea română născute din decizia britanicilor de a părasi UE. Mâine vă voi comunica deciziile!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, susține Bogdan Diaconu pa pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.