Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iată articolul despre UDMR cenzurat de ziarul Adevărul

În doar câteva minute de la postarea mea de pe site-ul Adevărul, redacția acestei publicații a decis nu numai ștergerea articolului despre UDMR, ci și încetarea colaborării, benevole desigur, pe care o aveam cu ziarul și care consta în a publica ocazional editoriale. Oare de ce și pe cine a speriat un editorial despre UDMR? Iată textul cenzurat (în timp ce UDMR se lăfăie în paginile Adevărul):

UDMR să sărbătorească Ziua Limbii Maghiare închinându-se la mormintele românilor uciși de maghiari

 

Astăzi comemorăm 71 de ani de la masacrul de la Moisei, când trupele horthyste maghiare, în retragerea lor din Transilvania, au măcelărit un sat întreg din răzbunare. Cu doar o zi înainte, adică ieri, 246 de deputați votau instituirea Zilei Limbii Maghiare, la propunerea UDMR. Există un singur fel în care se poate sărbători Ziua Limbii Maghiare în România:  comemorând victimele asupririi maghiare din Transilvania.

Bazându-se pe trădarea clasei politice și pe dorința PSD și PNL de a face alianțe viitoare, UDMR își impune legile în Parlament în batjocura totală a istoriei românilor. O întreagă epocă de împilare a românilor din Transilvania care cuprinde execuții, torturi și dorința de exterminare a înaintașilor noștri este anulată pentru niște voturi în plus ale UDMR în viitoarele combinații parlamentare.

În alte vremuri, asemenea lucruri, sumarizate sub numele de trădare, se pedepseau cu moartea. În vremea lui Vlad Țepeș, blazonul Partidului România Unită, moartea era o binecuvântare pentru trădători, pentru că, înainte de a fi trimiși la judecata Celui de Sus, pedeapsa era mult mai dureroasă decât decesul. În zilele noastre, trădarea de țară și de neam face parte din viața de zi cu zi, se răsplătește cu funcții și bani și cu posibile intrări la guvernare.

Un asemenea comportament al autodistrugerii duce la scoaterea României din istorie, iar acest lucru se întâmplă constant în ultimii 25 de ani. Se întâmplă la nivel economic, social, politic și, colac peste pupăză, și la nivelul propriei istorii. Și, pe măsură ce românilor li se modifică proprietatea, în sensul în care nu mai dețin nimic în propria lor țară, de ce nu li s-ar modifica și trecutul, în același sens în care istoria le aparține altora, iar românii redevin iobagi în vechiul lor pământ și trebuie să se închine la limbi și la culturi străine. Care nu vor un loc lângă limba română și lângă cultura română, ci vor tot locul. Nu credeți, mergeți în localitățile controlate de politicieni maghiari și convingeți-vă  că multiculturalismul și multilingvismul înseamnă automat dispariția românismului. Dar acesta era și scopul…

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.