Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune comandantul suprem militar al NATO despre un atac al Rusiei in Romania

breedlove

Comandantul suprem militar al NATO, Philip Breedlove a acordat un interviu miercuri postului de televiziune Antena 3. In cadrula cestuia el a reafirmat sprijinul fortelor NATO pentru Romania si a precizat ca romanii nu au de ce sa se teama de un atac rusesc.

România va fi apărată ca orice stat membru NATO, în cazul unui atac al Rusiei, pentru că suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi - a spus Breedlove. El a dat aigurari ca nu trebuie sa ne fie frică de Putin şi federaţia rusă.

Ţara noastră este un aliat foarte serios al SUA, a mai spus generalul american, întrebat ce poate face NATO pentru a pune capăt acestei posibilităţi de atac a Rusiei.

Philip Breedlove a admis faptul că trebuie să fim conştienţi că Rusia are capacitatea de a face multe, dar, totuşi, este o ţară care înţelege ce înseamnă NATO.

În plus, NATO apără toţi membrii, inclusiv România şi "NATO va fi mereu alături de România", a punctat generalul Breedlove.

De asemenea, comandantul suprem militar al NATO a spus că România este "o ţară foarte importantă şi puternică, şi devine din ce în ce mai importantă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.