Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iese Băsescu la contraatac? 'DNA rescrie istoria cu ajutorul lui Omar Hayssam'

basescu kovesi

Traian Băsescu revine în prim-plan cu un interviu în direct la B1 TV. Fostul preşedinte este invitatul lui Cătălin Striblea, duminică seara, de la ora 21.30. În platou se va afla şi Ion Cristoiu, cel care aşteaptă ca Traian Băsescu să iasă lanseze un contraatac la foştii săi colaboratori care acum ar încerca, în opinia jurnalistului, să discrediteze mandatele fostului preşedinte.

"De 25 de ani, de cînd scriu aproape zilnic despre realitățile noastre politice, n-am cunoscut o situație asemănătoare celei prin care trece acum Traian Băsescu. (...) Culmea e că noul președinte e din aceeași familie politică cu fostul. Și mai culmea, dacă poate exista așa ceva, instituțiile de forță, cele care s-au năpustit asupra celor 10 ani de președinție a lui Traian Băsescu sunt conduse de oamenii promovați de Traian Băsescu, de oamenii cu care Traian Băsescu a realizat Proiectele sale social-politice. Și cu toate acestea, campania de discreditare a președinției lui Traian Băsescu de către Instituțiile de forță ale noului președinte lasă impresia unei răsturnări revoluționare de regim politic.

Mandatele lui Traian Băsescu sunt supuse, în ultimul timp, unei campanii de discreditare totală din partea instituțiilor de forță trecute de partea noului Stăpîn pentru că ștabii acestor instituții, promovați la șefii de Traian Băsescu, vor să-i dovedească lui Klaus Iohannis că sunt gata să-l slujească în orice ticăloșie.

Parchetul General, condus de Tiberiu Nițu, cel care ar trebui anchetat penal pentru obținerea prin declarații false a unui certificat de revoluționar dătător de avantaje necuvenite, a purces la rescrierea penală a Istoriei încercînd să arate că propaganda lui Dan Voiculescu are dreptate cînd spune că rezultatele Referendumului au fost falsificate de CCR.

Vezi şi: Omar Hayssam, denunţ la DNA. Acuzaţii extrem de grave pentru Băsescu

Binomul SRI-DNA l-a activat brusc pe Omar Hayssam din pușcărie pentru a face denunțuri la DNA împotriva lui Traian Băsescu. La fel ca în cazul Parchetului General, DNA se pregătește să rescrie penal istoria României încercînd să arate că Răpirea jurnaliștilor a fost o afacere mafiotă a lui Traian Băsescu.

De cînd au început diversiunile împotriva sa, Traian Băsescu a refuzat să treacă la contraatac, pentru a arăta opiniei publice de la noi cine sunt cu adevărat copiii săi politici deveniți acum, din motive de lichelism, ciocanele cu care Klaus Iohannis îi dă în cap antecesorului său.

După opinia mea, Traian Băsescu trebuie să ne spună, în fine, cine sunt cu adevărat cei care acum îl hăituiesc pentru a se răzbuna că l-au slujit timp de 10 ani. E o datorie ivită nu numai din nevoia de a-și apăra mandatele, dar și din nevoia ca noi, muritorii de rînd, să știm cu cine avem de a face în noul regim. Acest argument a fost hotărîtor în acceptarea invitației de a participa la dialogul de pe B1tv cu Traian Băsescu. Poate că, în fine, Traian Băsescu va renunța la prostia cu întorsul celuilalt obraz", scrie Ion Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.