Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon: Avem informații că am câștigat

agora.md
igor dodon

Urnele s-au închis în Republica Moldova și în jurul orei 22.00 se vor anunța deja primele rezultate oficiale oficiale de la Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova (CEC). În declarațiile de presă de după închiderea urnelor, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, a insistat că ”președintele a fost deja ales” și a făcut apel la contracandidatul său, Maia Sandu, să facă apel la susținătorii săi să se abțină de la acțiuni care ar putea duce la destabilizarea situației din republică.

Vezi și: LIVE TEXT Alegeri CRUCIALE în Rep. Moldova. PRIMELE REZULTATE ÎN JURUL OREI 22.00

Vezi și: Sondaj BOMBĂ înainte de alegeri. La cât a ajuns diferența dintre PSD și PNL

La sfârșitul declarației de presă reporterii prezenți au insistat pe lângă candidatul socialiștilor să le spună de unde vine siguranța sa și dacă are informații că ar fi câștigat iar acesta a replicat scurt: ”Avem informații că am câștigat”.

„Haideți să chemăm oamenii la calm, noi nu avem nevoie de destabilizări, trebuie să ne învățăm să pierdem. Gata, alegerile s-au terminat. Nu o să se primească acum, o să se primească peste patru ani. Nu trebuie aceste tensiuni în societate, cui îi trebuiesc ele? Cetățenii au ales deja președintele, iar noi trebuie să avem grijă să fie liniște în societate? Cetățenii au ales deja președintele, iar noi trebuie săa avem grijă ca să avem un echilubru în societate”, a declarat Igor Dodon.

Acesta a îndemnat oamenii la înțelepciune politică și la calm: „Mai aproape de ora 12 noaptea, rezultatele deja vor fi și voi ieși din nou la presă. Haideți să chemăm lumea la calm. Nu avem nevoie de destabilizare, trăit într-o țară unită, în aceeași țară”.

Totodată, acesta a declarat că viitorul președinte va fi și liderul celor care au votat pentru Sandu, și a celor care au votat pentru Dodon.

Surse din Moldova susțin că nu ar surprinde pe nimeni dacă diferența dintre cei doi contracandidați nu ar fi una mică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.