Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon face declarații PERICULOASE la Moscova / VIDEO

facebook.com/rt
igor dodon moscova

O serie de acorduri între Republica Moldova şi Uniunea Europeană au fost semnate în grabă, a declarat marţi preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la Moscova, în timpul întrevederii cu Valentina Matvienko, preşedintele Consiliului Federaţiei, camera superioară a parlamentului rus, informează IPN.md.

'Noi înţelegem realităţile geopolitice în etapa actuală, înţelegem că sunt aplicate acorduri pe care Republica Moldova le-a semnat cu UE şi considerăm că au fost semnate în grabă, în 2014, şi optăm pentru noi acorduri', a subliniat Igor Dodon, citat de agenţia de presă RIA Novosti, citat de IPN.md.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

RIA Novosti precizează că Republica Moldova a semnat cu UE, în iunie 2014, Acordul de Asociere, implicit Acordul Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător, iar după ratificarea acestora relaţiile dintre Chişinău şi Moscova s-au înrăutăţit. Conform acordului, Moldova trebuie să-şi deschisă piaţa pentru produsele europene, scrie agerpres.ro.

La rândul său, îngrijorată că prin intermediul Republicii Moldova ar putea avea loc o re-exportare a mărfurilor din UE, Federaţia Rusă a introdus interdicţii temporare la importul produselor moldoveneşti pe teritoriul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.