Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon ÎL DEMITE pe ministrul Agriculturii prin decret prezidenţial - FOTO

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat luni decretul de destituire a ministrului agriculturii, Eduard Grama (foto). Decretul şefului statului vine în urma unei solicitări în acest sens formulată vineri, 17 martie, de premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, informează Unimedia, potrivit agerpres.

'Aştept ca în timpul apropiat să se mai producă astfel de iniţiative. În Guvern există încă destul de mulţi demnitari corupţi. Voi semna demisia oricărui membru al guvernului Filip. În funcţie trebuie sa fie promovaţi oameni tehnocraţi, adevăraţi profesionişti, nu selectaţi pe criterii politice. Sunt gata să semnez în fiecare zi decrete de demisie a demnitarilor din această guvernare', a scris Dodon într-o postare pe Facebook.

Moscova trimite un mesaj CLAR întregii lumi privind Crimeea. Peste 2500 de militari sunt angrenaţi

Eduard Grama a fost reţinut la 15 martie de Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) din Republica Moldova, în cadrul unui dosar de corupţie. Dosarul penal ce vizează însuşirea mai multor clădiri, dar şi a unui teren al Colegiului a fost deschis în noiembrie 2016, când zece foşti şi actuali funcţionari, antreprenori, jurişti şi avocaţi au fost reţinuţi de oamenii legii.

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, i-a transmis în 17 martie preşedintelui Igor Dodon propunerea de revocare din funcţie a ministrului agriculturii, Eduard Grama, după ce Procuratura Anticorupţie a expediat joia trecută un demers în adresa premierului, prin care a fost solicitată suspendarea provizorie a lui Eduard Grama din funcţia de ministru, în legătură cu desfăşurarea urmării penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.