Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon REACȚIONEAZĂ după interviul STIRIPESURSE.RO: Ce spune despre SUSPENDAREA sa

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Igor Dodon

Criză politică imensă în Republica Moldova. Liderii guvernării de la Chişinău l-au ameninţat cu suspendarea pe preşedintele Igor Dodon. Vladimir Plahotniuc a spus că orice greşeală a şefului statului moldovean poate fi taxată dur de către liderii partidelor care conduc guvernarea.

Într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO, Plahotniuc a vorbit despre o posibilă suspendare a președintelui Moldovei. ”Dacă face greșeli suficient de grave și va supune unui pericol iminent stabilitatea politică a țării, ar fi posibilă. Dar știți cum e cu încercările astea de suspendare, uneori poți să-i faci mai mult bine celui pe care încerci să-l suspenzi, decât rău. Ați avut astfel de situații și în România. Trebuie cântărită bine o astfel de decizie, trebuie probe convingătoare pentru cetățeni și apoi e nevoie de o unitate politică pe dreapta, dacă se intră într-un astfel de referendum. Altfel e foarte complicat și riști doar să-i întărești poziția. În politică e important să știi să identifici momentele oportune pentru o acțiune sau alta.”, a spus Plahotniuc pentru STIRIPESURSE.RO.

Mai multe detalii aici: Vlad Plahotniuc: România trebuie să ignore declarațiile provocatoare ale lui Dodon/ INTERVIU

Ameninţările lui Plahotniuc nu l-au lăsat indiferent pe Igor Dodon. Preşedintele Moldovei îi ameninţă la rândul lui pe liderul PD cu alegerile parlamentare anticipate, conform inprofunzime.protv.md. "Sunt gata să fac oricîte „greşeli”, numai să vă provoace să iniţiaţi un referendum împotriva mea. Sunt sigur că victimă a impeachment-ului va deveni guvernarea, nu preşedintele. Şi va apropia alegerile parlamentare anticipate, pe care atît de tare le evitaţi.", a spus Dodon.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.