Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR - Zeci de șoferi amendați pentru folosirea nejustificată a benzii de urgență pe autostradă

novinite
bulgaria, autostrada

Poliţiştii de la autostrăzi au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea celor care folosesc în mod nejustificat banda de urgenţă a autostrăzii, au aplicat 30 de amenzi în valoare totală de 5.800 de lei şi au reţinut un permis de conducere. 

Potrivit unui comunicat al IGPR remis luni AGERPRES, sâmbătă şi duminică, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au desfăşurat activităţi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care folosesc în mod nejustificat banda de urgenţă. 

Astfel, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale pentru oprirea pe banda de urgenţă, cinci pentru circulaţia pe banda de urgenţă şi 18 sancţiuni pentru alte abateri la normele rutiere. 

De asemenea, un şofer a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind sancţionat cu amendă contravenţională şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul colegilor de la Inspectoratul General de Aviaţie al MAI, care au acţionat cu un elicopter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.