Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IKEA a decis unde deschide al doilea magazin din București: Vor fi 8 în România

ikea

Retailerul suedez de mobila IKEA a anuntat ca va deschide al doilea magazin din Romania, in Bucuresti, la finele anului 2018. Acesta va fi cel mai mare din regiune, dupa o investitie de peste 80 milioane euro. În ceea ce priveşte magazinul din Pallady, nou proiect IKEA, oficialul companiei a declarat că până la finalul lunii noiembrie va fi obţinut PUZ-ul pentru acest magazin. Potrivit directorului IKEA pentru Europa de Sud-Est, Stefan Vanoverbeke, compania a avut in acest an vanzari record, pentru a doua oara de cand a intrat pe piata din Romania. Retailerul suedez IKEA are în plan să deschidă trei noi magazine în afara Bucureştiului.Oraşele alese sunt Timişoara, Braşov şi Cluj, a declarat Ştefan Vanoverbeke. Primul magazin din cele trei este estimat să fie inaugurat în anul 2021. Până în 2025, IKEA are în plan opt noi magazine pentru piaţa locală.

Citește și: Lovitură dură încasată de Traian Băsescu înaintea alegerilor: Se RUPE fuziunea

In anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 2016), magazinul IKEA din Romania a atins vanzari in valoare de 514.661.610 lei (fara TVA), in crestere cu 21,2% fata de anul financiar precedent, a anuntat retailerul intr-un comunicat de presa. "In acest an financiar, magazinul IKEA din Bucuresti a avut vanzari record si a adus o crestere solida Romaniei si regiunii IKEA SEE. Aceasta se datoreaza in primul rand cresterii serviciului IKEA Comenzi online, care ne-a depasit asteptarile. Produsele IKEA au jucat de asemenea un rol important in succesul de anul acesta, iar conceptul de Democratic Design (care se traduce prin cinci dimensiuni pe care trebuie sa indeplineasca fiecare produs IKEA: Aspect, Functionalitate, Calitate, Sustenabilitate si Pret Scazut) a avut un rol important. Mai mult, echipa IKEA Romania a facut o treaba excelenta in a indeplini nevoile si asteptarile celor mai multi oameni si lucreaza constant la imbunatatirea serviciilor. Tema catalogului de anul trecut, „Gesturile mici conteaza”, a raspuns nevoilor celor mai multi romani care au gasit inspiratie si solutii pentru viata de zi cu zi in jurul bucatariei”, a spus Stefan Vanoverbeke, director regional IKEA pentru Europa de Sud-Est.

Citește și: Milionar celebru, condamnat definitiv, surprins într-o clinică privată: Când a plecat din închisoare

Cel mai mare numar de produse IKEA de pana acum a intrat in casele romanilor in anul financiar 2016. Dintre cele 17,3 milioane de produse vandute, 79,5% au fost produse de mobilier si 20,5% accesorii si decoratiuni. Dintre obiectele de mobilier, familia BESTÅ pentru camera de zi a avut cel mai mare succes, cu peste 80.000 de produse vandute. In departamentul de decoratiuni si accesorii, familia de farfurii OFTAST a avut cele mai bune vanzari, cu peste 311.000 de bucati. In anul financiar 2016 au fost inregistrate 103.975 de comenzi online, o crestere de peste 140% a vanzarilor generate in comparatie cu anul financiar 2015. Cele mai multe comenzi au venit din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Constanta, anunță Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.