Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ikea a obţinut autorizaţia de construire pentru cel de-al doilea magazin din Bucureşti

ikea

Grupul suedez Ikea a anunţat miercuri că a finalizat procesul de autorizare a construcţiei magazinului de pe bulevardul Theodor Pallady din Bucureşti, al doilea din Capitală, şi estimează că va finaliza lucrările până la finalul anului viitor.

”Primăria Sectorului 3 al Municipiului Bucureşti a eliberat ieri, 17 octombrie 2017, autorizaţia de construire pentru cel de-al doilea magazin Ikea din Bucureşti. Compania şi-a propus începerea lucrărilor de construcţie în curând şi va transforma acest vis în realitate, până la finalul anului 2018, când Ikea Pallady se va deschide pentru a întâmpina şi mai mulţi români”, se arată în comunicat, potrivit News.ro.

Citește și: Cinci curse aeriene au avut parte de întârzieri din cauza ceții, pe Aeroportul din Cluj

Cel de-al doilea magazin Ikea din Bucureşti va avea o suprafaţă construibilă de aproximativ 37.000 mp, devenind astfel cel mai mare magazin Ikea din Europa de Sud-Est la data deschiderii.

„Pentru că am obţinut deja Autorizaţia de Construire pentru amenajare şi sistematizare teren şi împrejmuire provizorie în luna septembrie, constructorul general a început pregătirea terenului şi împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

În septembrie, compania a anunţat că cel de-al doilea magazin din România va fi construit de antreprenorul Bog’Art, iar investiţia va fi de 80 de milioane de euro.

În România, grupul suedez a deschis în 2007 primul şi singurul magazin în nordul Bucureştiului, în zona comercială Băneasa. Următoarele magazine Ikea vor fi deschise în Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca, retailerul căutând la acest moment terenuri în zonă. Ikea estimează că aceste magazine ar putea fi deschise în 2020-2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.