Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase a răbufnit: 'O sun pe Kovesi! Să mi se şteargă toate victoriile! Mi-e ruşine'

ilie nastase

Cel mai bun jucător de tenis român al tuturor timpurilor, Ilie Năstase, a răbufnit! Nasty a explodat de nervi şi a făcut declaraţii uluitoare. Acesta a lansat un atac incredibil dupa ce Arenele BNR au ramas fara aviz ISU. Pentru ca pe terenul central nu se pot organiza meciuri de tenis, Turneul de la Bucuresti va fi tinut pe un teren auxiliar unde vor fi mutate tribune pe durata acestui turneu.

Citeşte şi: Declaraţie halucinantă a soției președintelui Turciei: 'Haremul e un loc educaţional'

Daca Ion Tiriac a anuntat ca va vinde turneul, urmand ca editia din acest an sa fie ultima, Nastase a avut o reactie extrem de dura. "Nu ma mai intereseaza. Nici pe mine, nici pe domnul Tiriac. Vreau chiar sa-mi stearga toate victoriile pentru echipa Romaniei. Sa mi le stearga! Sa nu se mai spuna ca am jucat tenis pentru Romania. Nu mai vreau! Maine ma duc la Federatia Internationala, ca sa-mi stearga toate victoriile pentru Romania.

Vezi şi: DOLIU uriaș în sportul mondial: Iolanda Balaș a încetat din viață / UPDATE

"Mi-e jena sa ma duc acum la turneul care se organizeaza pe terenurile auxiliare, unde eu am invatat tenisul. Mi-e rusine si cred ca nici nu o sa ma duc" "Nu e normal. La BNR sunt niste oameni care nu inteleg nimic despre sport. Sau nu vor. Vor doar sa se dezbrace in niste izmene mai lungi, de pe timpul cand jucam eu si domnul Tiriac, si sa joace numai ei pe terenurile alea. Nu se poate! O să o sun pe Kovesi!", a spus Ilie Nastase la DigiSport.

Citește și: Ai văzut-o în Playboy, dar acum a fost condamnată la închisoare: Ce a putut să facă această frumusețe / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.