Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, DESFIINȚAT din nou: 'S-a comportat ca ultimul derbedeu, un golan la drumul mare'

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Ilie Năstase a fost mitraliat din nou: ”S-a comportat ca ultimul derbedeu, un golan la drumul mare”. Reacțiile la scandalul provocat de Ilie Năstase la meciul de Fed Cup România – Marea Britanie continuă să apară, chiar dacă au trecut câteva zile de atunci.

Corneliu Idu, proprietarul bazei de la Mamaia unde a avut loc întâlnirea din weekend, consideră că fostul lider mondial ar trebui să aibă accesul interzis pe toate arenele sportive din România, a anunțat Digisport.ro.

Citește și: Noi acuzații dure la adresa lui Ilie Năstase: Ce dezvăluiri a făcut o fostă jucătoare

"Nu am niciun fel de relaţie cu Ilie Năstase. Dar acestui golan, care a fost un jucător de tenis imens, ar trebui să i se interzică să mai intre în orice facilitate publică sportivă din România. Astea sunt tâmpenii, ifose. Nu au ce căuta în sport!", a spus Idu.

O mulţime de oameni au făcut eforturi considerabile să organizeze acest meci, să fie totul cât mai bine. Şi vine el să se comporte ca ultimul derbedeu, ca un golan de drumul mare. A făcut circ, s-a descalificat singur. Ca bărbat, nu poţi să-ţi permiţi să vorbeşti aşa cu o femeie”, a declarat Idu.

"De vină pentru ce face Năstase e şi Ion Ţiriac, că îl tot încurajează. Dar şi cei de la federaţie, care l-au pus acolo, deşi, în ’94, în Africa de Sud, când era căpitan nejucător la echipa băieţilor, a făcut la fel. Ce, nu ştiau?”, a precizat Idu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.