Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase e ANCHETAT: 'Aștept o condamnare la 10 ani de închisoare'

ilie nastase

Ilie Năstase a ajuns să fie anchetat! Fostul lider al clasamantului mondial în tenisul masculin, acum antrenor în Fed Cup al României, a făcut de curând comentarii referitoare la sarcina Serenei Williams. Acesta a fost luat în vizor de presa internaţională, fiind investigat pentru spusele sale în legătură cu tenismena de culoare.

Ilie Năstase a fost auzit de curând în timp ce făcea comentarii cu tentă rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams, notează BBC.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

În timp ce Simona Halep răspundea unei întrebări pe această temă la o conferinţă de presă, Năstase s-a întors spre unul dintre colegii săi și a spus în limba română.

"Să vedem ce culoare va avea: cea a ciocolatei sau cea a laptelui." a rostit Ilie Năstase.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat pentru BBC că e la curent cu aceste comentarii și că o investigație a fost demarată, precizează antena3.ro.

„Aia sunt niște cretini (n.red jurnaliștii britanici). Ăia vor senzație și asta i-a interesat. Au vrut scandal înaintea meciului. Serena este neagră, el (n.red partenerul sportivei) e alb, copilul o să iasă ciocolatiu. Unde e rasismul? Așa fac, vor scandal. Și cu cât sunt mai mult implicați românii, cu atât vor mai mult. O să îi dau în judecată? Să mă suspende pe mine federația la 70 de ani? Aştept o condamnare la 10 ani de închisoare. Asta este o declaraţie rasistă pentru dumneavoastră? Eu sunt benevol antrenor la Federaţie. Am dat din timpul meu şi am fost şi eu numărul 1. Ce are una cu alta? Ei au probleme. Aţi văzut acele probleme cu armele, cu Anglia. Vă spun sigur că asta se întâmplă. Şi cu cei de acolo, cu românii care nu sunt lăsaţi să muncească în Anglia. Asta-i discriminarea.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

De 40 de ani de când mă cunosc cu Arthur Ashe, îi spuneam Ciocolatino şi nu s-a supărat nimeni. Cei de la BBC o dau cum vor ei. N-au dat ştirea cum trebuia s-o dea. N-a fost intenţia mea să o jignesc pe Serena Williams, mai ales că o cunosc foarte bine, îl ştiu şi pe taică-su. Nu înţeleg de ce a apărut acest scandal exact acum, înaintea meciului dintre Simona Halep şi Heather Watson.”, a declarat Ilie Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.