Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase e REVOLTAT: 'Noi pe noi, românii, ne ÎMPIEDICĂM să facem lucruri bune'

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Sorana Cîrstea

"Noi pe noi, românii, ne împiedicăm să facem lucruri pentru ţară!" O spune Ilie Năstase, într-o intervenţie telefonică pentru Realitatea TV. Fostul mare tenismen atrage atenţia asupra lipsurilor din lumea sportului românesc.

"Suntem mai mult patrioţi decât ceilalţi români, dacă toţi ne-am face treaba pe felia noastră, toţi am fi patrioţi. Până acuma ne spunea că nu ne lasă comuniştii, acuma cine nu ne lasă să ne facem treaba? Noi pe noi, românii, ne împiedicăm să facem lucruri bune, nu trebuie să inventăm absolut nimic, trebuie să copiem ce e bun în partea cealaltă", a spus Ilie Năstase, la Realitatea TV.

Citește și: Artiștii celebri care și-au ‘pictat’ boala fără să știe

Sportivul a vorbit şi despre necesitatea ca cei mici să practice un sport, într-o eră marcată de evoluţia continuă a tehnologiei.

"E foarte greu, sportul românesc nu are aceleaşi condiţii ca în celelalte ţări. Cred că sportul nu este o prioritate la noi. Dacă ar fi, am fi mult mai sănătoşi şi am cheltui mult mai puţini bani pentru sănătate", a mai spus acesta.

Citește și: Cine face exerciții tip cardio poate trăi cu 40% mai mult / STUDIU

De aceeaşi părere este şi Nadia Comăneci. Faţă de perioada în care s-a făcut remarcată, România are o bază de sportivi mult mai mică, apreciază zeiţa de la Montreal. Totuşi, mărturiseşte că participarea la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca o emoţionează şi o umple de speranţă în ceea ce priveşte o revenire a gimnaştilor români în competiţiile internaţionale. Nadia recunoaşte că ar vrea să facă mai multe pentru ţară, dar ...

"Nu sunt o persoană care să arate cu degetul cine e de vină... Nu ştiu cine este cel care poate să facă, sau să ajute sau să fie capabil să ne îndrume, dar este foarte simplu, dacă ne gândim la generaţia de astăzi, la fiecare generaţie, la fiecare copil, atunci trebuie să găsim oportunităţi ca să le oferim acestor copii", a spus Nadia Comăneci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.