Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase o critică la scenă deschisă pe Simona Halep: Ce îi reproșează româncei

http://www.gsp.ro/
Simona Halep Ilie Năstase

Înfrângerea Simonei Halep de la Wimbledon l-a scos din sărite pe legendarul Ilie Năstase. Nasty a criticat-o la scenă deschisă pe a doua jucătoare a lumii, nemulţumit de tactica Simonei din meciul de astăzi.

Fostul număr 1 ATP crede că românca ar fi trebuit să pună mai multă presiune pe adversara sa, dar spune că Halep are în continuare şanse mari de deveni cea mai bună jucătoare din lume. „Dacă joci defensiv pe iarbă, e greu să câştigi. Nu putem spune noi cum să joace. Aşa câştigă şi aşa pierde.

Citeşte şi: Mesaj TRANŞANT de la Cotroceni către Guvern pe bugetul Armatei - VIDEO

E greu să schimbi, trebuie să şi ştii să faci asta, dar trebuie ca şi adversraa să îţi dea şansa. E greu să joci cu o jucătoare de genul ăsta. Pe iarbă ori îi dai de o rupi… Ăsta e jocul. Venus are 37 de ani, dă de rupe. Îi intră, bine. Iertaţi-mă, Ostapenko n-a câştigat Roland Garrosul, Simona l-a pierdut. Aici e o presiune mare. Trebuie să ai şi puţin noroc. Dacă a fost eliminată acum, nu înseamnă că nu va mai avea şansa unui Grand Slam.

Citeşte şi: Fost director în Ministerul Justiţiei, atac FURIBUND la adresa lui Dragnea: 'V-aţi măsurat nivelul de CURAJ?'

Trebuie să fie mai agresivă când ai avantaj, tu trebuie să conduci jocul. Ea a stat şi a aşteptat greşeala adversarei.  Sper că va veni la Bucureşti, nu are de ce să nu vină. Viaţa continuă, ea are viitorul faţă, e tânără”, a spus Năstase la Digi Sport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.