Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Ilie Năstase şi soţia sa, la DIICOT

Timişoreanca Brigitte Năstase şi soţul acesteia, fostul tenismen Ilie Năstase, au făcut o vizită în această dimineaţă la sediul DIICOT Timişoara.

Cei doi au mers în faţă procurorilor, în jurul orei 10.00, se pare, pentru o scurtă întâlnire cu fostul soţ, Ovidiu Torj, acum cercetat în dosarul de prostituţie cu eleve de liceu pentru VIP-uri de la Timişoara, în care sunt acchetaţi şi judecătorul Nicolae Tomuş şi liderul formaţiei DJ Project, Gino Manzotti.

Vezi şi: Mascaţii au descins acasă la un DJ celebru. Alte persoane cunoscute implicate în orgii cu minore

Potrivit opiniatimisoarei.ro, Brigitte şi Ilie Năstase au ieşit din birourile procurorilor în jurul orei 11.45. Au coborât prin garajul subteran al clădirii, împreună cu avocatul, şi au plecat, cel mai probabil, spre reşedinţa pe care cei doi o au în Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Potrivit sursei citate, soţii Năstase nu au fost citaţi în vreun dosar de către procurori. A fost doar o întâlnire pe care Brigitte Năstase (fostă Sfăt) a dorit să o aibă cu fostul soţ, acum aflat în arest preventiv.

Ilie Năstase a fost ales Senator în Sectorul 4 al capitalei pe listele USL (din partea PC) după ce Dan Voiculescu a demisionat. Actualmente este senator UNPR, după ce nu a fost de acord cu fuziunea dintre PC şi PLR care a dus la formarea ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.