Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Sârbu a criticat Cotroceniul în ședința PSD / SURSE

sarbu

Strategia Nationala de Aparare a Tarii, pe care presedintele Klaus Iohannis a trimis-o Parlamentului, a primit in sedinta senatorilor PSD o scurta analiza din partea lui Ilie Sarbu, au declarat surse PSD din Senat.

Ilie Sarbu ar fi spus ca documentul trimis de Klaus Iohannis este prea mult prea general in sensul in care nu prevede lucruri concrete pe domenii de activitate, în special un plan de măsuri, spun sursele citate.

"Ideea a fost ca e cam literatura ce ni s-a trimis", ne-a relatat un senator PSD care este sentimentul cu care el a ramas dupa expunerea lui Ilie Sarbu, cu precizarea ca Ilie Sarbu nu a folosit o astfel de expresie.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis pe 12 iunie Parlamentului Strategia Naţională de Apărare a Ţării. Totodată, şeful statului le-a transmis preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, solicitarea de a adresa Parlamentului un mesaj referitor la Strategia Naţională de Apărare a României pe 22 iunie, începând cu ora 17,00

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.