Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Sârbu are stradă cu numele său / FOTO

ilie sarbu

Ilie Sârbu nu mai e în PSD, dar rămâne în centrul atenției chiar dacă s-a mutat la Curtea de Conturi. Socrul fostului premier Victor Ponta e în mijlocul unui scandal după ce o stradă a fost botezată cu numele său.

Un primar PSD din Caraș-Severin a denumit una dintre strazile din comuna pe care o pastoreste, cu numele politicianului. Primarul comunei Obreja, Ion Peia, a reusit sa isi puna in cap aproape toata comunitatea locala dupa ce mai multe strazi au fost botezate peste noapte. Cel mai mult ii irita pe localnici faptul ca una dintre strazile din satul Ciuta, apartinator comunei Obreja, se numeste Ilie Sârbu.

Citește și: L-am găsit pe viitorul premier al României: E gata să intre în pâine de mâine

”Strazile astea nu vor fi trecute in buletin. E o chestie de estetic, de design, un moft al oamenilor pe care eu l-am satisfacut, ca ei or vrut sa punem nume la strazi. Si in Var sunt nemultumiti, si peste tot. Sunt zece pareri si zece denumiri. Una punem. Nu i-am cerut parerea (nr.lui Ilie Sarbu), nici nu cred ca stie. Daca o sa am o sesizare si ii deranjeaza, o dau jos. Eu am crezut ca ii o chestie benefica pentru comuna. Platim si le schimbam”, a declarat Peia pentru resita.ro.

Citește și: Traian Băsescu, întrebare de baraj pentru Laura Codruța Kovesi: Tu nu ai nicio răspundere?

Nu este pentru prima oara cand in vestul tarii primarii PSD recurg la metode de recunostinta pentru sefii de partid. In urma cu mai bine de zece ani, primarul din comuna timiseana Ghizela i-a acordat titlul de cetatean de onoare fiicei sefului de la Directia Agricola, desi aceasta nu avea la vremea respectiva nici sase ani.

Citește și: Reținerile în cazul clubului #Colectiv continuă: Încă două persoane încătușate de DNA

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.