Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iliescu îl desfiinţează pe Crin: "O lichea. Drumul lui s-a încheiat"

Iliescu
Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică”, a declarat, pentru gândul.info, Ion Iliescu, care a adăugat că Antonescu este o dezamăgire pentru el.

Liderul PSD şi-a continuat atacul la adresa lui Crin Antonescu pe care l-a acuzat de inconsecvenţă, inconsistenţă şi lipsit de creier politic.

"Aşa s-a manifestat şi ca parlamentar, era un chiulangiu şi un om care nu era deloc prezent . Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin care promitea şi a fost o perioadă bună pentru el . A dat cu piciorul acestei alianţe şi prin aceasta şi-a demonstrat şi inconsistenţa şi superficialitatea totală aşa că a primit ceea ce merită. Drumul lui în politică s-a încheiat", şi-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.

Pe de altă parte, Ion Iliescu afirmă că este "riscant" pentru PNL să încerce o fuziune cu PDL, să "joace pe cartea lui Băsescu şi Udrea": "Cred că mai sunt şi oameni serioşi în PNL care să gândească la o asemenea perspectivă şi costurile ei. În privinţa refacerii USL, totul ţine de dezbaterea politică internă a PNL în urma acestei experienţe, ar fi bine să se gândească minţi lucide. E un proces acum în PNL cum anume se debarasează de influenţa nocivă a lui Crin Antonescu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.