Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilinca și Alex Florea, PRIMELE reacții după rezultatul de la Eurovision

Ilinca Alex Florea Eurovision

România, reprezentată de Ilinca şi Alex Florea cu melodia „Yodel It”, s-a clasat pe locul 7, după ce a obținut 224 de puncte la votul telespectatorilor. Astfel, Ilinca şi Alex Florea au obţinut poziţia a şaptea, cu un total de 282 de puncte, fiind cea mai bună clasare a României în concurs, de la succesul obţinut de Paula Seling şi Ovi la ediţia din 2010.

Neașteptat! Ce țări ne-au dat puncte la Eurovision și câte

„Mă bucur enorm pentru acest rezultat. Am muncit foarte mult pentru ca România să strălucească pe scena Eurovision 2017 şi să ne întoarcem acasă cu un rezultat bun. Pentru acest lucru, doresc să le mulţumesc în special românilor din diaspora“, a declarat Alex, după publicarea clasamentului final, informează Adevărul.

Gigi Becali anunță REVOLUȚIA după ce Viitorul a ieşit campioană: Ce mesaj are pentru Gică Hagi

„Mai mult, ne-am situat în top trending Twitter în această seară, pe poziţia a cincea, pentru că fanii Yodel it! s-au mobilizat extraordinar şi ne-au ridicat în clasament“, a mai adăugat artistul.

„În aceste două săptămâni, m-am maturizat mai mult decât în ultimii doi ani. Am învăţat cât de important este să cânţi şi să te dăruieşti publicului, indiferent de cât de mare este scena. Consider că cel mai important pentru noi este votul publicului, pentru că ei ne-au susţinut de la început. Prin votul lor, ne-au pus pe locul cinci şi acest lucru este incredibil. Mă bucur foarte mult că yodelingul meu a ajuns în sufletele oamenilor“, mărturiseşte Ilinca depre experienţa Eurovision.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.