Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginea care a dat foc la Facebook

politie

O fotografie cu mașina Poliției Locale din Odorheiu Secuiesc inscripționată în limba maghiară a stârnit controverse aprinse pe rețeaua de socializare Facebook și a devenit virală. Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a postat ieri această imagine cu următorul comentariu: ” Mașina Poliției Locale din Odorheiu Secuiesc îți dă impresia că te afli în Ungaria. Dar nu, este mașina unei instituții din România, pe teritoriu românesc. AȘA NU SE MAI POATE!”

content-image

În mai puțin de 24 de ore, mesajul împotriva inscripției în maghiară din fotografia respectivă a ajuns la peste 10.100 de share pe pagina de socializare a liderului naționalist, primind aproape 1500 de comentarii și peste 1,3 milioane de vizualizări.

Nu este prima oară când liderul naționalist inflamează mediul online. În luna iulie, o postare de susținere a proiectului de  lege depus de Bogdan Diaconu la Parlament care prevede înăsprirea pedepselor pentru viol și pedofilie a ajuns la aproape 5 milioane de vizualizări pe pagina de socializare a liderului PRU, întrunind peste 45.000 de like-uri și peste 76.000 de share-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.