Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE cu Larisa Iordache: A fost scoasă cu scaunul cu rotile din sală - VIDEO

www.stirileprotv.ro
Larisa Iordache

Veste șocantă pentru gimnastica românească! Larisa Iordache s-a accidentat grav înainte să concureze în prima probă a calificărilor, la Campionatele Mondiale de la Montreal şi nu va mai putea concura în această competiţie.

Larisa urma să intre în concurs în a treia subdiviziune, la sol, dar s-a accidentat în timp ce era la încălzire şi a fost scoasă din sală plângând, fiind transportată într-un scaun cu rotile. Din primele informaţii, este vorba de o ruptură a tendonului lui Ahile, anunță gsp.ro.

Citește și: Mărturie emoționantă a Cătălinei Ponor! Gimnasta a dezvăluit motivele retragerii: 'Nu a fost o zi așa cum mi-am dorit'

Gimnasta de 21 de ani a mai fost accidentată la calcâi în primăvara acestui an, după ce în 2016 a ratat Jocurile Olimpice de la Rio din pricina unei probleme asemănătoare.

Larisa Iordache urma să concureze pentru proba de individul compus, unde era una dintre favorite şi avea şanse importante de a cuceri medalii la bârnă şi sol. Cătălina Ponor şi Ioana Crişan sunt celelalte două gimnaste care participă în calificările de la Campionatele Mondiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.