Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ca în timpul RĂZBOIULUI: Convoaie militare NATO au sosit în România - FOTO/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
convoaie militare NATO România

Imagini ca în timpul războiului pe străzile din România. Opt convoaie ale NATO sosesc joi dimineaţă în ţara noastră pentru a participa la exerciţiul Noble Jump.

Mai multe coloane militare se vor deplasa în perioada 1-4 iunie către Centrul Naţional de Instruire Întrunită "Getica" din Cincu, judeţul Braşov, unde se va desfăşura exerciţiul Noble Jump 2017 (NOJP17), astfel că este posibil ca fluenţa circulaţiei rutiere să fie afectată temporar pe diferite tronsoane ale unor drumuri, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și: Reacția lui Ponta după ultima mișcare a lui Iohannis: 'Sper din tot sufletul să ia decizia corectă'

Potrivit sursei citate, coloanele militare se vor deplasa joi, în intervalul orar 9:00-20:00, pe ruta Giurgiu - Bucureşti (DN5); vineri, în intervalul orar 00:01-18:00, pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1) - Piteşti - Râmnicu-Vâlcea - Sibiu (DN7) - Veştem - Voila (DN1) - Cincu; sâmbătă, în intervalul orar 9:00-17:00, pe ruta Giurgiu - Bucureşti (DN5); duminică, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1) - Piteşti - Râmnicu-Vâlcea - Sibiu (DN7) -Veştem - Voila (DN1) - Cincu.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile echipajelor de poliţie şi de poliţie militară care vor asigura deplasarea acestor coloane.

Cele opt convoaie ale Forţei Întrunite cu Nivel de Reacţie Foarte Ridicat (VJTF) urmează să participe la exerciţiul Noble Jump 2017. Acestea vor sosi în România joi, prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, dinspre Bulgaria.

Citește și: PANICĂ în aer: Alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion Malaysia Airlines

"Convoaiele militare, ce vor ajunge în România după debarcarea în portul Alexandroupolis, din Grecia, şi traversarea Bulgariei, sunt compuse din aproximativ 300 de militari cu peste 150 de vehicule de luptă şi transportoare de trupe ce se vor deplasa la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre 'Getica' din Cincu, judeţul Braşov", a informat un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale, anunță Agerpres.

Noble Jump 2017 este un exerciţiu multinaţional cu termen scurt de notificare, planificat şi condus de Comandamentul Forţelor Întrunite (JFC) de la Napoli, care se desfăşoară, în perioada 26 mai - 16 iunie, pe teritoriile naţionale ale Greciei, Bulgariei şi României.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

content-imagecontent-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.