Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini compromițătoare înainte de alegerile din Republica Moldova/ FOTO

imagini compromitatoare rm

Cu doar 10 zile înainte de alegerile prezidențiale din Republica Moldova, cel mai bine cotat candidat al taberei proeuropene este implicat într-un scandal cu imagini potențial compromițătoare.

După ce PAS, PPPDA și PLDM au desemnat-o pe Maia Sandu drept candidat comun la funcția de președinte al țării, Andrei Năstase (PPPDA) și Maia Sandu (PAS) desfășoară acțiuni electorale comune. Miercuri, cei doi au lansat campania „Luăm țara la Pas cu Demnitate și Adevăr” și au mers la Piața Centrală din Chișinău, unde au discutat cu oamenii.

„Când spunem că luăm țara la Pas, cu Demnitate și Adevăr, o facem cu picioarele pe pământ, și nu cățărați pe billboarduri scumpe, cum o face simplul prim-ministru, de exemplu. Eu și Maia Sandu rămânem printre oameni, iar când mergem prin Piața Centrală din Chișinău ca să auzim cu adevărat ce spune lumea, o facem fără bodyguarzi, fără înscenări cu public adus cu forța, fără fițe de politicieni", a scris Andrei Năstase.

La scurt timp, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris un articol cu titlul „Maia și Năstase, cu bodyguarzi la Piața Centrală // Năstase minte, ca de obicei :-(”.

În text, Luchianiuc a incorporat un colaj făcut din pozele publicate de Năstase, din care se observă că în spatele lor se află un bărbat. Bloggerul scrie că este vorba despre Vasile Popa - fost bodyguard al lui Vlad Filat. Fostul consilier al lui Vlad Filat, Eugen Sturza, confirmat pentru Deschide.MD că Vasile Popa a lucrat pentru ex-preşedintele PLDM.

La rândul său, Anastasia Taburceanu , comunicator al PAS, a declarat pentru sursa citată: „Confirmăm că PAS are cu domnul Vasile Popa un contract de voluntariat pe funcţia de şofer.” Aceasta nu a dorit să facă alte comentarii.

Surse din Chișinău susțin că fostul bodyguard primea în slujba lui Filat 4000 de dolari și, în aceste condiții, pun la îndoială că acesta ar fi astăzi dispus să lucreze în mod gratuit.

Fostul premier și președinte interimar Vlad Filat a fost arestat preventiv în urmă cu un an, fiind acuzat de implicarea în megascandalul dispariției unui miliard de dolari din băncile din Republica Moldova. Acesta a fost și protagonistul unei înregistrări video realizată pe ascuns, în timp ce întreținea relații sexuale cu o femeie și vorbea la telefon cu Traian Băsescu.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.