Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini de coşmar într-un sat: Jandarmii au vrut să evacueze toată lumea / VIDEO

Imagini de coșmar! Totul s-a petrecut într-un sat din România. Jandarmii arădeni au vrut să evacueze un sat întreg şi au avut un comportament violent faţă de bătrâni. Totul s-a întâmplat în Nadăş, în urmă cu trei zile.

Modul în care jandarmii arădeni au intervenit la executarea silită de la Nadăş va fi analizat de superiorii de la Inspectoratul General. „Ca urmare a aspectelor semnalate de mass-media, referitoare la modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu al jandarmilor care au participat la acţiunea de punere în aplicare a hotărârii judecătoreşti irevocabile, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii care face verificări în regim de urgenţă, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor legate de acest caz”, a spus Emilia Fânaţă.

Citeşte şi: Un nou nume intră în joc în guvernul lui Dacian Cioloş: 'Mă simt onorată'

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad a explicat şi motivul pentru care se aflau jandarmii la Nadăş.

„Referitor la participarea, în vederea punerii în aplicare a hotărârii judecătoreşti, din satul Nadăş, a unor lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, precizăm că acţiunea acestora a fost executată în baza solicitării executorului judecătoresc pentru îndeplinirea efectivă a acţiunii de executare silită adresată unităţii în data de 02.11.2015, ca urmare a punerii în aplicare a Hotărârii Judecătoreşti irevocabile emisă de Tribunalul Arad – Secţia Civilă”, spune Emilia Fânaţă, citat de aradon.

Citeşte şi: Ministrul Energiei, despre șeful RADET: E în sevraj financiar

Acţiunea jandarmilor s-a întâmplat deşi DNA-ul a intrat pe fir şi a decis să cerceteze modul în care tot satul a fost retrocedat şi de ce au rămas sute de familii pe drumuri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.