Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI de la întâlnirea secretă a UNPR. Lideri PSD colegi de masă cu Oprea și Michy șpagă

unpr restaurant

In urma cu aproape doua saptamani in presa au aparut speculatii cu privire la o intalnire de taina la care actualul vicepremier (premier de facto) era alături de lideri ai PSD și de colegi de partid.

content-image

Conform unei informatii oferite de jurnalistul Dan Tapalaga pe pagina sa de Facebook la jumatatea lunii iulie, vicepremierul Gabriel Oprea, presedintele UNPR, s-a intalnit cu senatorul UNPR Serban Mihailescu, alias Micky Spaga, cu social-democratul Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea si presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene, si cu Dana Nastase, sotia lui Adrian Nastase.

Cei de la wowbiz.ro au produs și proba ca acea întânire chiar a avut loc:

"Ce se mai aude prin lumea asta mica. La o masa, intr-un parc, s-au intalnit saptamana trecuta urmatorii: Gabriel Oprea, Mickey Spaga, Marian Oprisan si... Dana Nastase. Inteleg ca Oprisan ar vrea sa treaca la UNPR, dar Dana Nastase ce cauta oare in peisaj?", scria Tapalaga pe Facebook.


La cateva ore distanta, jurnalistul Dan Tapalaga a revenit cu un mesaj in care dezmintea faptul ca la intalnire ar fi participat Dana Nastase, fiind vorba de o confuzie cu sotia lui Serban Mihailescu.

"Pentru acuratetea informatiei: la intalnirea din parc n-a participat Dana Nastase, ci sotia lui Serban Mihailescu. Am ridicat semne de intrebare de ieri, nu parea din peisaj. In rest, intalnirea a avut loc asa cum am stabilit: Gabriel Oprea, Marian Oprisan, Micky Spaga", a specificat jurnalistul.

Tot pentru acuratetea informatiei, paparazzii WOWbiz.ro au reusit sa surprinda imagini de la respectiva intalnire, producand dovada certa ca aceasta a avut loc. Mai mult, pe imagini se vede clar ca Dana Nastase nu a fost prezenta la acea reuniune, sotia lui Micky Spaga semanand foarte mult cu consoarta fostului premier al Romaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.